Hee! Superleuk dat je een kijkje neemt op mijn site! Mijn naam is Lili Vereijken, 21 jaar en kom uit Helmond. 
Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met fotograferen en knutselen. Dat fotograferen en knutselen zijn dan ook altijd blijven hangen. Vroeger droomde ik ervan fotograaf of kok te worden. Dat laatste werd mijn grootste droom. Mijn droom was toentertijd om samen met mijn beste vriendinnetje een sterrenrestaurant te beginnen. Daarom was toen de keuze gevallen op een horeca opleiding. Deze ben ik gaan volgen aan De Rooie Pannen. Na verloop van tijd kwam ik er helaas achter dat het toch niets voor mij was. Uiteindelijk heb ik toch de vier jaar volgemaakt en mijn diploma behaald. ​​​​​​​
Toch merkte ik dat mijn passie toch echt lag bij het fotograferen en vond ik stiekem het ontwerpen van het restaurant leuker, dan het idee om kok te worden. Het SintLucas kwam langs op de info avond op De Rooie Pannen en ik was meteen verkocht.
Na een lang traject werd ik gelukkig aangenomen op het SintLucas en heb ik gekozen voor de richting crossmedia, waarvan ik mijn diploma heb gehaald. Ik zat hier erg op mijn plek en kon goed mijn creativiteit kwijt op de opleiding. Voor mij voelde school ook niet als school, maar als een fijne plek om te zijn en een plek waar ik mijn ei kwijt kon.
Ondertussen had ik alweer een nieuw doel voor na het behalen van mijn diploma. Ik was namelijk in de vier jaar crossmedia nog steeds veel bezig met fotografie. Toen heb ik ervoor gekozen mijn vervolgopleiding weer te volgen aan het SintLucas. Omdat ik daar zo goed op mijn plek gezeten heb. Daar heb ik binnen twee jaar een vier jaar durende opleiding afgerond tot fotograaf.
Wat mijn hobby was, is nu mijn beroep! Als vormgever en fotograaf wil ik de passie van anderen omzetten naar een sterk en authentiek beeld. Tevens wil ik met mijn fotografie ook kunst creëren.
Heb jij nog een vormgever of fotograaf nodig? Stuur me dan een berichtje en we kijken samen wat we voor elkaar kunnen betekenen!
Ik zie je daar!
Submit
Thank you!
Back to Top